Корисні властивості інфрачервоних саун

Так… без сумніву ТАК!!! До численних медичних досліджень, проведених у різних країнах, додайте тиждень особистого досвіду і ви переконаєтеся в диві інфрачервоних саун.
Регулярні сеанси в інфрачервоних саунах – це гарне і струнке тіло, здоров’я і відчуття нових сил.

Очищає від токсинів і шлаків

Процес потовиділення допомагає м’яко і безпечно позбутися всіх важких металів і токсинів. Медичні випробування показали, що більшість токсинів виводяться через шкіру, полегшуючи завдання нирок і печінки. Потовиділення значно збільшується у більшості людей після кількох місяців щоденного відвідування сауни.

Потовиділення під час фізичних вправ не настільки ефективне для детоксифікації організму, тому що фізичне навантаження активізує симпатичну нервову систему, яка своєю чергою, стримує виведення токсинів.

Омолоджує шкіру

Сауна перешкоджає старінню й очищає організм через шкіру. Шкіра – це найбільший орган і основний канал очищення. Сонце, синтетичний одяг, хлорована вода та міське повітря забруднюють шкіру. Надмірна активність симпатичної нервової системи та негативні емоції, як-от страх, злість, почуття провини призводять до того, що шкіра не збагачується кров’ю та стає пасивною.

Інфрачервона сауна сприяє активній циркуляції крові, завдяки чому поживні речовини доставляються на поверхню. Поліпшується колір шкіри, її еластичність. Відкриті рани набагато швидше загоюються.

Інфрачервона сауна як про засіб боротьби з целюлітом

Целюліт – це природний спосіб збереження жиру організмом дорослої жінки з метою накопичення поживних речовин для вагітності та лактації. У більшості жінок виникає целюліт.

Інфрачервона сауна сприяє активній циркуляції крові. Ба більше, довгі інфрачервоні хвилі проникають глибоко в м’які тканини і починають впливати на підшкірний жир, який у вигляді поту вивільняється з організму.

1 літр поту у звичайній сауні містить приблизно 3% токсинів, а в інфрачервоній теж кількість містить близько 20% токсинів!

Полегшує м’язові болі

Глибоке проникнення інфрачервоного тепла інфрачервоних саун розширює кровоносні судини, приносячи полегшення в разі напружених м’язів або пошкоджених м’яких тканин. Завдяки активній циркуляції, до м’язів доставляється насичена киснем кров, тому відновлення відбувається швидко. Інфрачервоне тепло скорочує хворобливі відчуття в нервових закінченнях і при м’язових спазмах. У багатьох країнах інфрачервону сауну використовують для лікування різних форм артритів. Інфрачервоне тепло ефективне для лікування розтягнень суглобів, невралгії, бурситів, м’язових спазмів і багатьох інших захворювань опорно-рухового апарату.

Забезпечує корисний ефект фізичних навантажень

Сауна забезпечує ті самі корисні ефекти, що й фізичне навантаження, але з меншими витратами енергії: активна циркуляція крові й насичення тканин киснем, регулярне відвідування сауни дає змогу нормалізувати підвищений тиск і поліпшити еластичність артерій. Інфрачервоні сауни дуже сприятливі за серцево-судинної недостатності, артритів, алергій, шкірних захворювань.

Підвищує імунітет і бореться з інфекціями

Підняття температури тіла змушує організм самостійно вбивати бактерії, грибки, паразитів і віруси. Багато людей мають знижену температуру тіла, і з цієї причини не можуть позбутися хронічних захворювань. Жар – це природний спосіб стимулювання роботи імунної системи. Регулярне відвідування інфрачервоної сауни підвищує опірність організму до інфекцій.

Інфрачервоне тепло – це антиоксидант, який активізує роботу клітин, прискорює процес обміну і розщеплює токсини з молекул води. Інфрачервона сауна сприяє загоєнню ран і регенерації клітин.

Позбавляє від стресу і втоми

Проведіть 30 хвилин в інфрачервоній сауні і від стресу та напруги не залишиться і сліду! М’яке тепло інфрачервоної сауни принесе розслаблення всьому тілу. Після сеансу в інфрачервоній сауні Ви відчуєте себе оновленим і повним сил!